LA VEU DEL TRULLÀS
Fotos i Videos

 

 

 

La Veu del Trullàs

Vos deixem l'exemplar de "LA VEU DEL TRULLÀS" del segon trimestre del curs acadèmic 2016/2017. Podeu accedir directament clicant ací.

portadapasqua17

 Clica la imatge i descarrega la revista.

Actualizado (Viernes, 21 de Abril de 2017 10:20)

 

Matrícula curs 2017_2018

Usar puntuación: / 1
MaloBueno 

Si estàs interessat/da en matricular als teus fills o vols conèixer les instal.lacions del nostre Centre obri o descarrega el PDF clicant en la imatge del cartell.

matricula

Actualizado (Miércoles, 12 de Abril de 2017 13:33)

 

II Olimpíades Escolars

olimpiadesIIL'Ajuntament de Benifaió, a través de la regidoria d'esports i en col·laboració amb els tres centres escolars del municipi i l'Institut d'educació secundària, impulsarà de nou les Olimpíades escolars promocionant així els valors de l'esport, els hàbits saludables i la competitivitat sana.

El certamen esportiu i escolar tindrà lloc durant tres jornades, els dies 10, 11 i 12 d'abril. Participen els alumnes de primària i secundària. Els alumnes d'Infantil, si ben no competiran en les Olimpíades, també formen part de la cita ja que, mitjançant concurs, s'ha triat a la mascota entre aquests alumnes.

La primera jornada de competició serà el 10 d'abril amb els alumnes de 4t, 5é i 6é  de primària dels tres centres, l'11 d'abril els alumnes de  1r, 2n, i 3r  seran els  protagonistes. Finalment la jornada del 12 d'abril competiran els alumnes de 1º, 2º, 3º i 4º d'ESO

Actualizado (Viernes, 07 de Abril de 2017 09:12)

 

XXVI JORNADES MATEMÀTIQUES COL·LEGI GUADALAVIAR

Crònica Jornades 2017El dissabte 25 de febrer va tindre lloc, al Col·legi Superior d’Enginyers de Telecomunicació i al de Camins, Canals i Ports; a la Universitat Politècnica de València, les proves classificatòries de les XXVI Jornades Matemàtiques que organitza el Col·legi Guadalaviar de València.
El Trullàs, per quart any consecutiu i amb una selecció de 25 alumnes de cinquè i de sisé  he pres part en eixe event i confia en haver fet un bon paper.
El premi ja l’hem guanyat i era anar a participar i a interactuar amb els millors matemàtics del país.
La jornada va ser molt bonica per a l’alumnat i va posar a prova les seues capacitats en les diferents proves que van tindre que resoldre. Eren 3.200 els alumnes participants i ho feien simultàniament en les diferents seus de València, Castelló, Alacant. Palma de Mallorca, Zaragoza...
Sols ens queda esperar, creuar els dits ... i que ens trien.
Des d’aquestes línies volem agrair als pares que ens acompanyaren i ens donaren  suport en tot moment.

Crònica1 Jornades 2017

Llegir la crònica de la Jornada

Actualizado (Martes, 28 de Febrero de 2017 00:23)

 

Benifaió serà la seu comarcal de la MICE 2017


ESPOT "VINE AMB NOSALTRES" ANUNCIADOR DE LA MICE 2017 A BENIFAIÓ

Enguany Benifaió és seu comarcal de la MICE "Mostra Internacional de Cinema Educatiu".

Els matins del 20 i 21 de febrer els alumnes de totes les escoles de Benifaió podran assistir a les projeccions al Centre Cultural Enric Valor. Durant la vesprada del dia 20, dilluns, tindrà lloc la cita festiva del cinema educatiu amb tota la comunitat educativa, pares d'alumnes i amb tot el poble de Benifaió. Es durà a terme en aquesta jornada una projecció de cinema provinent de l'Índia.
La MICE té com a finalitats principals acostar la cultura de la imatge a la població infantil i fer-la útil a l'àmbit educatiu; fomentar noves formes d'oci, la comunicació audiovisual i l'intercanvi d'idees; i difondre i promoure la cultura audiovisual en totes les seues manifestacions contribuint al lliure accés de tots els futurs ciutadans a la cultura en general.
Per això el nostre centre s'ha posat mans a l'obra en la realització d'activitats prèvies a la gran festa del cinema educatiu que tindrà lloc a Benifaió els dies 20 i 21 d'aquest mes.

 

 

els matins del 20 i 21 de febrer on els alumnes de totes les escoles de Benifaió podran assistir a les projeccions al Centre Cultural Enric Valor. Durant la vesprada del dia 20, dilluns, tindrà lloc la cita festiva del cinema educatiu amb tota la comunitat educativa, pares d'alumnes i amb tot el poble de Benifaió. Es durà a terme en aquesta jornada una projecció de cinema provinent de l'Índia.

Actualizado (Martes, 07 de Febrero de 2017 22:35)

 
Enquesta
A casa quina cadena de televisió es veu més temps?
 
El Centre

qr escola

Pintor Segrelles, 1

46450 Benifaió (València)

Tel: 96 171 90 40

Fax: 96 171 90 41

E-Mail: 46014871@gva.es

Facebook: Ceip Trullàs

Mòbil Infantil: 607776801

Avís Legal//Aviso Legal

Reconeixements

 Centre solidari

amb la infància

Banner-CentroSolidario-300x250

Centre amb el segell

"Vida Saludable"

saludable web

Centre de la Xarxa de Qualitat

(Nivell I)

logo xarxa

Programa plurilingüe

pluri

Pilota a l'escola

anagramapilota

Programa experimental per a la promoció de la música

musica

Centre promotor del Reciclatge

recycle-logo

Centre col.laborador recollida joguets

CARTEL LLARGA VIDA ALS JOGUETS

Centre promotor de l'esport i Ed. Física

educacion-fisica

 

 

qr escola

L'oratge
Ara són les...

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Estadístiques
 
Acces usuaris