LA VEU DEL TRULLÀS
Fotos i Videos

 

 

 

II Olimpíades Escolars

olimpiadesIIL'Ajuntament de Benifaió, a través de la regidoria d'esports i en col·laboració amb els tres centres escolars del municipi i l'Institut d'educació secundària, impulsarà de nou les Olimpíades escolars promocionant així els valors de l'esport, els hàbits saludables i la competitivitat sana.

El certamen esportiu i escolar tindrà lloc durant tres jornades, els dies 10, 11 i 12 d'abril. Participen els alumnes de primària i secundària. Els alumnes d'Infantil, si ben no competiran en les Olimpíades, també formen part de la cita ja que, mitjançant concurs, s'ha triat a la mascota entre aquests alumnes.

La primera jornada de competició serà el 10 d'abril amb els alumnes de 4t, 5é i 6é  de primària dels tres centres, l'11 d'abril els alumnes de  1r, 2n, i 3r  seran els  protagonistes. Finalment la jornada del 12 d'abril competiran els alumnes de 1º, 2º, 3º i 4º d'ESO

Actualizado (Viernes, 07 de Abril de 2017 09:12)

 

XXVI JORNADES MATEMÀTIQUES COL·LEGI GUADALAVIAR

Crònica Jornades 2017El dissabte 25 de febrer va tindre lloc, al Col·legi Superior d’Enginyers de Telecomunicació i al de Camins, Canals i Ports; a la Universitat Politècnica de València, les proves classificatòries de les XXVI Jornades Matemàtiques que organitza el Col·legi Guadalaviar de València.
El Trullàs, per quart any consecutiu i amb una selecció de 25 alumnes de cinquè i de sisé  he pres part en eixe event i confia en haver fet un bon paper.
El premi ja l’hem guanyat i era anar a participar i a interactuar amb els millors matemàtics del país.
La jornada va ser molt bonica per a l’alumnat i va posar a prova les seues capacitats en les diferents proves que van tindre que resoldre. Eren 3.200 els alumnes participants i ho feien simultàniament en les diferents seus de València, Castelló, Alacant. Palma de Mallorca, Zaragoza...
Sols ens queda esperar, creuar els dits ... i que ens trien.
Des d’aquestes línies volem agrair als pares que ens acompanyaren i ens donaren  suport en tot moment.

Crònica1 Jornades 2017

Llegir la crònica de la Jornada

Actualizado (Martes, 28 de Febrero de 2017 00:23)

 

Benifaió serà la seu comarcal de la MICE 2017


ESPOT "VINE AMB NOSALTRES" ANUNCIADOR DE LA MICE 2017 A BENIFAIÓ

Enguany Benifaió és seu comarcal de la MICE "Mostra Internacional de Cinema Educatiu".

Els matins del 20 i 21 de febrer els alumnes de totes les escoles de Benifaió podran assistir a les projeccions al Centre Cultural Enric Valor. Durant la vesprada del dia 20, dilluns, tindrà lloc la cita festiva del cinema educatiu amb tota la comunitat educativa, pares d'alumnes i amb tot el poble de Benifaió. Es durà a terme en aquesta jornada una projecció de cinema provinent de l'Índia.
La MICE té com a finalitats principals acostar la cultura de la imatge a la població infantil i fer-la útil a l'àmbit educatiu; fomentar noves formes d'oci, la comunicació audiovisual i l'intercanvi d'idees; i difondre i promoure la cultura audiovisual en totes les seues manifestacions contribuint al lliure accés de tots els futurs ciutadans a la cultura en general.
Per això el nostre centre s'ha posat mans a l'obra en la realització d'activitats prèvies a la gran festa del cinema educatiu que tindrà lloc a Benifaió els dies 20 i 21 d'aquest mes.

 

 

els matins del 20 i 21 de febrer on els alumnes de totes les escoles de Benifaió podran assistir a les projeccions al Centre Cultural Enric Valor. Durant la vesprada del dia 20, dilluns, tindrà lloc la cita festiva del cinema educatiu amb tota la comunitat educativa, pares d'alumnes i amb tot el poble de Benifaió. Es durà a terme en aquesta jornada una projecció de cinema provinent de l'Índia.

Actualizado (Martes, 07 de Febrero de 2017 22:35)

 

Pla de Foment Lector

b2El nostre centre ha participat en el Programa per a la dinamització de les biblioteques escolars i el foment de la lectura convocat per la Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport el passat mes d’octubre.
Després de presentar el Pla de Foment Lector del centre hem obtingut una subvenció de 1.188’45 euros que ha estat invertida en la seua totalitat en nou material per a la biblioteca del centre. Així que podreu gaudir de nous títols tant per a Infantil com per a Primària!!!

b3  b4   b5

Actualizado (Sábado, 04 de Febrero de 2017 00:04)

 

Gràcies i més gràcies!!!

Avui s'ha realitzat l'ingrés amb totes aquelles aportacions de la cursa solidària " Quilòmetres de Solidaritat" de l' ONG Save the Children.
El gran esforç dels nostres xiquets i xiquetes han donat el resultat de 1534,40 euros. Gràcies, gràcies per fer possible que per segon any consecutiu, aquesta cursa, siga tot un èxit de la nostra comunitat educativa.
"Aquestes xicotetes coses són les responsables dels grans canvis". Gràcies!!!

infres

Actualizado (Jueves, 02 de Febrero de 2017 19:26)

 
Enquesta
Implantació de la Jornada Continuada
 
El Centre

qr escola

Pintor Segrelles, 1

46450 Benifaió (València)

Tel: 96 171 90 40

Fax: 96 171 90 41

E-Mail: 46014871@gva.es

Facebook: Ceip Trullàs

Mòbil Infantil: 607776801

Avís Legal//Aviso Legal

Reconeixements

 Centre solidari

amb la infància

Banner-CentroSolidario-300x250

Centre amb el segell

"Vida Saludable"

saludable web

Centre de la Xarxa de Qualitat

(Nivell I)

logo xarxa

Programa plurilingüe

pluri

Pilota a l'escola

anagramapilota

Programa experimental per a la promoció de la música

musica

Centre promotor del Reciclatge

recycle-logo

Centre col.laborador recollida joguets

CARTEL LLARGA VIDA ALS JOGUETS

Centre promotor de l'esport i Ed. Física

educacion-fisica

 

 

qr escola

L'oratge
Ara són les...

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Estadístiques
 
Acces usuaris